Apotheek Groen, Aalsmeer

Apotheek Groen is verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum Drie Kolommen. De apotheek is gevestigd op de begane grond en valt bij binnenkomst gelijk in het oog door de fraaie ronde entreedeuren en vitrinekasten vol met oude nostalgische apotheekattributen. De ronde vormen in de publieksruimte worden versterkt door de cirkel in de vloer en het verlichte plafond. Een belangrijk aandachtspunt was de privacy aan de balie, verwezenlijkt door de balies af te scheiden middels glaswanden. De akoestische schermen tussen alle balies zorgen voor een betere akoestiek. Planontwikkeling: Broers Interieurprojecten i.s.m. Architektenburo R.J. Pannekoek b.v.

We maken ook graag iets voor jou

Vragen, een vrijblijvende prijsopgave ontvangen of interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op.

Swaardvenstraat 17  |   5048AV Tilburg  |   E. [email protected]   |   T. 013-4639195 

Swaardvenstraat 17  |   
5048AV Tilburg  |   
E. [email protected]   |   
T. 013-4639195