Calculator / inkoper

Dit ga je doen.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig maken van calculaties en het bestellen van goederen en/of diensten conform onze bestelprocedures. De klant staat bij ons centraal dus je gaat voor 100% klanttevredenheid waarbij je tevens garant staat voor een correcte projectadministratie en budgetcontroles uitvoert. Hierbij werk je nauw samen met verschillende collega’s en heb je veelvuldig contact met leveranciers.

Dit kan je./ Dit moet je kunnen.

Op basis van je kennis van en ervaring in de interieurbouw ben je in staat een tekening te beoordelen en om te zetten in een calculatie, ontbrekende gegevens te achterhalen, je kunt snel schakelen, bent stressbestendig, betrouwbaar en proactief. Verder kun je goed het overzicht bewaren, beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en kun je accuraat werken. Je bent een echte teamspeler, denkt in oplossingen en je hebt oog voor detail.

Dit zijn wij.

Broers Interieurmakers is ondertussen al meer dan 40 jaar lang specialist op het gebied van interieurbouw. Creativiteit, flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit kenmerken onze organisatie. We zijn een familiebedrijf. Dit is goed te merken aan het familiaire, gezellige contact op de werkvloer. Kom jij ons team versterken?

Dit bieden we.

Een aanstelling met zicht op een vast contract.
Werken in de gezelligste werkplaats van Tilburg…al dan niet Brabant.
Een marktconform salaris.
Een 37,5-urige werkweek met 24 vakantiedagen en 5 ATV dagen
Mogelijkheden tot cursussen en opleidingen

Interesse in deze vacature? Neem contact op via het onderstaande formulier!

Word jij onze nieuwe collega?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Swaardvenstraat 17  |   5048AV Tilburg  |   E. [email protected]   |   T. 013-4639195 

  Swaardvenstraat 17  |   
  5048AV Tilburg  |   
  E. [email protected]   |   
  T. 013-4639195