Huis van Portaal, Utrecht

In verband met de geringe hoogte van het bouwkundig plafond is bij de renovatie van het hoofdkantoor van Huis van Portaal gekozen om plafondeilanden aan te brengen i.p.v. een systeemplafond. Deze plafondeilanden hebben wij geproduceerd middels een raamwerk dat gevuld is met een absorberend materiaal en vervolgens gestoffeerd met een vilt, geheel ter bevordering van de akoestiek. In de eilanden zijn tevens armaturen voor verlichting en luchtbehandeling geïntegreerd. Planontwikkeling: IM Architecten / Quist Wintermans Architecten / VBK

We maken ook graag iets voor jou

Vragen, een vrijblijvende prijsopgave ontvangen of interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op.

Swaardvenstraat 17  |   5048AV Tilburg  |   E. [email protected]   |   T. 013-4639195 

Swaardvenstraat 17  |   
5048AV Tilburg  |   
E. [email protected]   |   
T. 013-4639195